Wietzaadjes bestellen

Wietzaadjes bestellen

Wietzaadjes bestellen: Waar te koop en hoe te planten?

Wil jij graag je eigen wietplant planten? Dat kan (en mag) in Nederland. Er gaat uiteraard niets boven een product van eigen bodem. Ga voor jouw eigen kweek en lees hier waar je zoal op moet letten en welke verschillende zaden er zoal zijn.

 

Kom meer te weten over de interessante wereld van de wietplant en verdiep je in de verschillende soorten zaden en kweekmogelijkheden. De wietplant is al decennia land de favoriete plant onder vele mensen over de hele wereld. De plant biedt enorm veel mogelijkheden en variaties en is eenvoudig te groeien in vrijwel elk klimaat. Geen wonder dus dat zoveel mensen de plant graag in de achtertuin of in de kelder willen hebben staan. Zorg voor de juiste voorbereidingen en ga goed voorbereid te werk.

 

Hoe plant je de zadenHoe plant je de zaden?

Wanneer je wietzaden besteld is het afhankelijk van het type hoe je de zaden moet ontkiemen. Echter komen de meeste zaden overeen met elkaar en hebben ze een aantal standaard eisen. Voor het ontkiemen is het van belang ervoor te zorgen om een goede luchtstroom te hebben binnenshuis. Hierdoor zorg je voor zo min mogelijk temperatuurschommelingen zodat de kiemen gelijkmatig en snel zullen ontkiemen. Je kunt ervoor kiezen de zaden te laten ontkiemen in water, direct in de grond of tussen watjes. Tussen watjes is de meest gebruikelijke methode. Het kost echter enige aandacht gezien de watjes ten alle tijden nat moeten blijven voor een goede ontkieming.

 

Wanneer de zaden uit zijn gekomen, afhankelijk van het type, kun je ervoor kiezen om de kiemen binnen of buiten te planten. Dit is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Sommige wietplanten kunnen erg hoog groeien en passen wellicht niet binnen elke kamer. Wanneer je ervoor kiest om de planten buiten te planten hoor je weer rekening te houden met de plek in je tuin en de beschutting van de plant. Vaak is het zo dat je de planten binnen sneller kunt kweken door kunstmatig licht en daardoor niet afhankelijk bent van de zon. Echter kost je een binnen kweek weer meer aan elektriciteit. De keuze is aan jezelf.

 

Zorg ervoor dat de planten voldoende zon en water krijgen, en controleer je planten (met name voor buitenkweek) op eventuele aanwezige insecten. Je planten zullen alleen goed gaan groeien wanneer je er genoeg moeite en aandacht aan besteed. Een goed begin is het halve werk. Dat geld uiteraard ook met het planten van wietzaden. Lees je goed in en ga professioneel te werk.

 

soorten wietzaadjesVerschillende soorten wietzaadjes bestellen

Er zijn tal van verschillende soorten wietzaden te koop op de markt. Met name online is er een ruime keus aan diverse soorten. Bekijk bijvoorbeeld op goldseeds.nl voor een totaaloverzicht aan diverse kwalitatieve wietzaadjes. De zaden verschillen onderling sterk. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde zaden speciaal voor de binnen kweek en zaden speciaal voor buiten kweek. Ook heeft elke zaad weer andere eigenschappen, zoals bijvoorbeeld de duur van de bloeitijd, het THC gehalte, de genetica (kruisingen) en de grootte. De keuze voor de zaden is afhankelijk van het gebruik en je ervaring.

 

Bepaalde planten zullen wellicht een hoge opbrengst leveren en een te gek effect te weeg brengen, maar zijn voor de beginnende hobbykweker erg lastig. Wellicht is het daarom aan te raden om met een makkelijke plant te beginnen en je pas later te wagen aan een plant voor de wat meer gevorderde hobbykwekers.

 

Vergelijk eenvoudig het gehele aanbod aan hoogwaardige wietzaden van goldseeds.nl en bekijk wat er zoal op de markt is aan populaire zaden. Ga bijvoorbeeld voor de veel gebruikte Super Skunk, de favoriet bij vele cannabis rokers, of ga voor de legendarische White Widow, een plant die al decennia lang de nummer een is in de wereld van wiet.

 

Bestel ze vandaag nog en begin met planten

Het kweken van je eigen wietplanten is eenvoudig, maar vergt inzet en aandacht. Je zult je eerst goed moeten inlezen in de soort zaden die je gekocht hebt en de behoeften van deze specifieke plant. Zorg ervoor dat je de benodigde materialen (met name voor de binnen kweek) in huis haalt en bent voorbereid op alles wat jouw plant nodig heeft.

 

Wietzaadjes bestellen is gebeurd binnen een handomdraai.Vergelijk de verschillende zaden en ga voor een soort dat het beste bij jou past en bestel ze gemakkelijk en snel online. Laat je inspireren door nieuwe kruisingen, fantastische smaakcombinaties en leer hoe interessant het kan zijn om je eigen planten te planten. Wees niet bang om fouten te maken. Het planten van wietplanten is een echte kunst en zal wellicht tijd nodig hebben voordat je er erg goed in wordt. Laat je niet ontmoedigen en ga de uitdaging aan.

goldseeds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email